Tietoa meistä

Oulujärven Metsäpalvelu on Kajaanissa tukikohtaa pitävä, vuonna 2021 perustettu perinteinen metsuripalvelu. Toimimme pääsääntöisesti Kainuun alueella, mutta palvelumme ulottuu myös hyvinkin laajalle, kuten; Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo ja Pohjois-Karjala. Idea yritykselle lähti kun oman pihan kaadetut puut piti saada myytyä pilkkeenä ja siitäpä se sitten mopo lähti käsistä niin sanotusti. Nyt sitten tarjotaan täysvaltaista metsuripalvelua ja ideoita on tulevaisuudelle vaikka sun mitä.

Käytössämme on laaja valikoima nykyaikaista välineistöä, joilla saadaan isoimmatkin pihapuut turvallisesti kaatumaan. Juuri päivitetyllä sahauskalustolla saamme isoimmatkin hakkuut ja taimikonhoidot tehtyä viivytyksittä. Käytössämme on myös metsätraktori kuormainvarustuksella. Kiipeilykaato välineistö antaa mahdollisuuden poistaa ahtaassakin paikassa oleva pihapuu silloin, kun tilaa suoralle kaadolle ei ole.

Suoritamme 24/7 myrskytuhopäivystystä aina myrskyvaroituksen aikaan. Voit soittaa yöllä tai päivällä kellon ajasta riippumatta. Toteutusaika niin pian kuin vain pystyy ja priorisointi vaatii. Päivystys koko toiminta-alueella.

Olemme PEFC- sertifioitu kestävän metsätalouden edistämiseksi.Metsuri itse